E-mail: info@eupalyazat.info | Mobile: +36 70/327-2146

Rólunk

Rólunk

Few words about Who we are and What we do.

 

Rólunk

 

A MATRIX CBS Kft. 2006 óta van jelen a piacon. A cég elnevezésében a CBS rövidítés adja az egyes divíziók jogosultságát, Competence Based System szemléleten alapulva.

 

A MATRIX CBSS -Competence Based Sales System- divízió partnereinknek, ügyfeleinknek köszönhetően jött létre, akik már megelégedettséget tapasztaltak más, cégünk által nyújtott szolgáltatások terén.

 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a vállalkozásoknál, cégeknél a pályázatok tekintetében különösen fontos a pályázatíró céghez való kötődés, amennyiben a felek az első perctől kezdve megtalálják a közös gondolatokat, a nyíltságot és őszinteséget.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy számos cég kínálja szolgáltatását ebben a piaci szegmensben. Sokan azt gondolják, „Ez is ugyanolyan, mint a többi”.

 

Meglátásunk szerint a mai vállalkozói világban megbízható, komoly és értéket képviselő céggel kell dolgozni ahhoz, hogy a kialakításra/ felépítésre kerülő termék/ szolgáltatás ne pillanatnyi eredmény legyen, hanem tényleg a vállalkozás értéke, jövője kerüljön megvalósításra.

 

A MATRIX CBSS keretében cégünk teljes körű pályázatfigyelési és pályázatírási feladatokat lát el Megbízói részére. Miután maga a cég is folyamatosan részt vesz pályázatokon, úgy gondoljuk, Megbízóink elképzeléseit, terveit még inkább támogatólag tudjuk segíteni, megszerzett tapasztalatainkat tovább tudjuk adni, építő, konstruktív szándékkal.

 

Szolgáltatási kínálatunk:

  • pályázatfigyelés (cégre szabott pályázatkeresés),
  • pályázati kiírásoknak való megfelelés megvizsgálása (előminősítés),
  • pályázattal kapcsolatos elképzelések végigbeszélése, pályázat komforttá alakítása (projekttervezés),
  • pályázat elkészítése (pályázatírás),
  • pozitív támogató döntést követően pályázattal összefüggő beszámolók, elszámolások, jelentések elkészítése, teljes körű monitoring biztosítása (projektmenedzsment).

 

További szolgáltatásaink:

  • már meglévő, nyertes pályázat projektmenedzsmentje,
  • pályázatok megvalósításában való részvétel, elsődlegesen képzések és oktatások vonatkozásában (idegen nyelvi képzések, tréningek, kompetenciafejlesztések, egészségfejlesztés, stb.)
  • akkreditációs folyamatok teljes körű ügyintézése (képzőintézmény és programok akkreditációja, szakértői tanácsadás)

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy bemutatkozásunk alapján cége együttműködésbe kezd velünk, úgy állunk szíves rendelkezésére pályázati elképzeléseinek megvalósításában.

Akik Önért dolgoznak

Balogh Mónika

Ügyvezető

Kalmár Róbert

Tulajdonos

Dohány Anna

Pályázati szakreferens